Doorgaan naar content

Lichtadvies en lichtplan op maat

De belevingsshowroom voor verlichting

Wil je de sfeer al opsnuiven vanuit je zetel? Met onze virtuele belevingsshowroom ontdek je het reilen en zeilen van Verlichting Mortier en verlichtingsmerk psmlighting. Samen adviseren, informeren en ontwikkelen we voor particulieren en bedrijven onder hetzelfde dak. Ontdek de showroom van ons vast team ‘in huis’ experten en laat je inspireren door design verlichting.

Lichtadvies op maat

Loop je verdwaald in het grote aanbod aan verlichting, designs, kleuren en sfeerlicht? Nood aan een verlichtingsexpert bij je bouwproject of verbouwing? Verlichting maakt of kraakt je interieur en valt niet te onderschatten.

De kleurtoon, warmte en uitstraling van directe of indirecte verlichting schept de sfeer in je huis. Aan de hand van onze lichtconfigurator krijg je een eerste idee van je plafondverlichting, maar voor het totale plaatje luisteren we naar jouw verhaal en geven we advies op maat.

Hoe zit lichtadvies in elkaar?

Neem je bouwplan, eventuele foto’s en documentatie mee en wij informeren en adviseren de mogelijkheden binnen je budget. In de showroom krijg je een eerste impressie van de effecten van verschillende lichtkleuren. Onze interieurspecialisten en lichtadviseurs geven altijd een eerlijke uitleg en concrete informatie. Wil je volledige zekerheid over je verlichting en je elektricien de nodige hulpmiddelen geven? Laat aan het begin van je project een lichtplan door ons opstellen.

kabels.

Laat een lichtplan opstellen

Jouw droomverlichting bevat een praktische kant. Hoeveel lichtpunten zijn er nodig in de beschikbare ruimte? Is er sprake van automatisatie en domotica? Wil je een warme sfeer creëren in de woonkamer? Belangrijke vragen die een plaats krijgen in een professioneel lichtplan.

Een lichtplan op maat omvat al de specificaties nodig voor een uitgebalanceerde ruimte. Een centraal lichtpunt, sfeerverlichting en de juiste positie en beschrijving van de verschillende lichtarmaturen. We houden rekening met basis-, accent- en functionele verlichting. Kom in het begin van je bouw- of renovatieproject langs bij Verlichting Mortier en wij luisteren naar de noden, vullen aan met onze expertise en maken een lichtplan op maat van jouw wensen.

Hoe maken we een lichtplan op?

Je persoonlijke voorkeur, wensen en noden vormen de basis van het lichtplan. Onze kijk op de mogelijkheden volgt de rode draad van jouw stijl. Op een plattegrond van de ruimte, woning of tuin bepalen we de functionele aspecten van de verlichting. We duiden aan waar er licht moet schijnen, hoeveel en waar er lichtpunten zitten. We adviseren over de soort verlichting, kleurmogelijkheden, grootte en nodige bekabeling, houden rekening met dimeffecten en incalculeren de opties voor domotica. Een lichtplan van Verlichting Mortier vinkt alles af.

kaders.

Cookies

Om je de best mogelijke website ervaring te geven, maakt deze website gebruik van cookies.